sport képek

Sport képek suli udvarról

Sport képek és porté fotók elkészítéséhez nem a legideálisabb helyszín a DBS Skatepark Dabason. Ezt az extrém sportpályát a “zöld iskola” és a városi sportcsarnok határolja. Sokan nem is sejtik, hogy ez a neve (én sem tudtam, de rákerestem a google térképen, nemrég még Orange Skate park néven futott). Fiaimért jártam ide a suliba délutánonként, már rég kiszúrtam itt az intenzív mozgást, ami csalogatott. Rengeteg sportot fotóztam már ügynökségnek, Budapest Arénának és magamnak is. Többek között fotózzam már Karate világbajnokságot, K1 -et, Kézilabda final 4-et, Gyorskorcsolya világbajnokságot, RSG világ kupát, Vivó világkupát  és világbajnoságot satöbbi! Extrém sportokat viszont keveset, ezért ráharaptam, elkezdtem dumálni az ide kijáró srácokkal. Végre találtam free szellemiségűbb dolgot, ami nem tól-ig tart és nincsenek kötelezettségek sem. Régebben rengeteg saját projektet készítettem, mára ez jóval kevesebb.

Roppantul tetszett, hogy több sport is megjelenik a parkban, de én kimondottan a görkorcsolyára és “Yamakasi” ugrásokra koncentráltam. Ez az extrém sport a parkour (bővebben linken wiki cikk).  Az épületeken és műtárgyakon, akadályokon keresztül jutunk el minél effektívebben (gyorsan, kevés energiával) egyik helyről a másikra. Rendkívül látványos extrém sport, szerncsére két profi van Dabason Imi és Dominik. Az extrém görkorcsolya szintén látványos, itt Zsoltiék tartottak bemutatót. Ami fotós szempontból érdekessé tette a dolgot, hogy a sport képekhez is vakut használtam. Nem szokványos dolog, de az utóbbi 6 évben teljesen rászoktam a vakus képekre, ezért a sport fotózás oldalon is meg akartam nézni, ki akartam próbálni. A kijáró srácok személyisége is érdekelt. Nekik ez az életük, ezért készítettem néhány portré képet is. Először furcsálták,hogy sport képeket és portré  fotókat szertnék készíteni. Aztán a harmadik alkalomra már sikerült olyan  hangulatban dolgoznunk, ami reményeim szerint visszaadja majd a feelinget.

Készült 2017-ben.

Sport képek és porté fotók a suli udvarról

Portré

parkour ugrás

sport képek dabas

Portré fotók Dabas 3 parkour Dabas Portré fotók Dabas portré fotók 3 Portré fotók Dabas görkori ugrás sport képek Dabas 5 DBS Dabas

 

Az oldalon fotós szakmai cikkeket és fotós projekteket találhatsz! Érdekes lehet még: A freskófalu

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

négy × három =